Proposta formativa per a professionals: Els consums de drogues des de la perspectiva de reducció de riscos

Una de les accions previstes en el desplegament del Pla d’actuació sobre el consum de drogues entre els i les adolescents de Sant Cugat del Vallès fa referència a l’oferta de formació a professionals en matèria de prevenció de drogues. És per això que des d’1SEGON es van programar dues edicions per aquest any 2015 de la formació “Els consums de drogues des de la perspectiva de reducció de riscos”.

Aquesta formació s’adreça a professionals que estiguin interessats en ampliar els seus coneixements sobre la fenomenologia actual del consum de drogues des de la perspectiva de la reducció de riscos, posant èmfasi en l’etapa de l’adolescència i en la intervenció professional amb aquest col·lectiu. La metodologia emprada en aquesta formació es basa en l’exposició teòrica de certs continguts juntament amb la participació dels i les professionals de les seves experiències i coneixements.

La primera de les dues sessions es va dur a terme durant el mes de juliol, amb un èxit de participació. Fins a 22 professionals van assistir i participar activament en la jornada, amb un alt grau de satisfacció pels continguts que es van tractar.

La propera edició de la formació està prevista pel dimarts 20 d’octubre, de 9 a 14 h. Si t’interessa participar-hi, pots demanar més informació i reservar la teva plaça escribint un mail a info@1segon.cat.

La nova proposta formativa s’adreçarà a entrenadors i entrenadores dels diferents clubs esportius de Sant Cugat que tenen categories amb joves d’edats compreses entre 12 i 18 anys. El Servei d’Esport col·labora en aquesta iniciativa fent de canal de comunicació amb els diferents clubs. Si t’interessa participar en la propera edició de la formació pots escriure’ns un mail a info@1segon.cat.

Sube un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *