Proposta formativa per a professionals: Els consums de drogues des de la perspectiva de reducció de riscos

Una de les accions previstes en el desplegament del Pla d’actuació sobre el consum de drogues entre els i les adolescents de Sant Cugat del Vallès fa referència a l’oferta de formació a professionals en matèria de prevenció de drogues. Amb el títol “Els consums de drogues des de la perspectiva de reducció de riscos” s’ha ofert aquesta formació adreçada a aquelles i aquells professionals que intervenen habitualment amb adolescents i joves i que tenen interès en ampliar els seus coneixements sobre les drogues des de la perspectiva de la reducció de riscos, posant èmfasi en l’etapa de l’adolescència. La metodologia emprada en aquesta formació es basa en l’exposició teòrica de certs continguts juntament amb la participació dels i les professionals de les seves experiències i coneixements.

Durant l’any 2015 es van oferir dues edicions d’aquesta proposta formativa. I, precisament per la bona acollida que va tenir durant el primer semestre d’aquest 2016 s’ha dut a terme una tercera edició. En total han participat més de 60 professionals del tot el territori.

De cara a un futur pròxim s’oferirà una nova edició d’aquesta mateixa formació, a la vegada que s’oferirà una nova proposta d’aprofundiment en la intervenció professional amb joves consumidors de drogues.

 

Penja un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *