QUI SOM?

Campanya del Pla d’Actuació sobre el consum de drogues entre els i les adolescents de Sant Cugat del Vallès

01

Descripció

1SEGON: informa’t, decideix, viu, és el nom de la campanya de comunicació del Pla d’Actuació sobre el consum de drogues entre els i les adolescents de Sant Cugat del Vallès.

L’Ajuntament de Sant Cugat desenvolupa aquest Pla des de l’Àmbit de Benestar i Ciutadania, amb el suport de professionals de diversos serveis de l’ajuntament, professionals i entitats externes especialitzades en la temàtica, i amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya.

02

Pla d’actuació

Des del Pla d’Actuació, es desenvolupen diferents accions preventives, totes elles emmarcades en els tres grans eixos que contempla el Pla: educatiu, comunitat i lleure i oci.

En l’organització de les accions, hi participen diferents agents de la ciutat que tenen relació amb els joves, inclosos ells mateixos, procurant que les intervencions que es fan s’adaptin al màxim a les diferents necessitats i tinguin el major impacte possible.

03

Campanya de comunicació

 

Pel que fa a la campanya de comunicació, el Pla ha creat aquest web, així com una sèrie d’eines per fer arribar a joves, les seves famílies i els i les professionals del municipi, informació d’interès en relació a les drogues i a les conductes de risc associades.

 Aquesta campanya, està concebuda com una eina més del Pla d’Actuació i promou que els propis joves de Sant Cugat participin d’ella i la nodreixin de continguts.

Al web podeu trobar, a banda d’informació concreta sobre les principals substàncies, els diferents links a les entrevistes fetes a joves de Sant Cugat, l’accés a un professional que pot resoldre dubtes, la informació sobre l’assessoria sobre drogues a joves i famílies, entre d’altres.